Baaaaaam!

Okej, så här ligger det till.

!

NKflatan - Mer prismedveten än stilmedveten. Pappa betalar gärna dottern flashar gärna, pengar. Detta är pappas och mammas flicka, men som råka bli kär i tjejer. Det är okej, det är en fas. Tills den dagen hon gifter sig, men då är det också okej för antingen gör hon det i välgörenhetssyfte eller för att damen är rik. Punkt slut. Det är helt okej. Mamma är redan berusad kl 10,00 på förmiddagen (GT eller bloody mary) och pappa är för upptagen med att sortera ciggarer eller ordna nästa rotarymöte. Dom älskar sin dotter för dom förstår inte. VASKA!

Sonnybonnyflatan - Detta är en typ av butch. Givetvis socialdemokrat (fast förstår inte varför) och går på bidrag (Just för att man kan och man är för tuff för att jobba). Kläderna köps på H&M/Jack&jones för det är NOG mode. Gärna oversize ...Där är väl mode med för stora kläder?! Kortarmade rutiga stjortor, stora blåjeans och urtvättade kalsonger. Hänger på billiga åsiktsfulla ölhak och är givetvis kung i baren på något större gayställe på helgerna. bor i en förort och har gärna kamphund. Får inte glömma smycket som pryder ögonbrynet! Är stencool.


Hetroflatan - Kan leva och bo precis vart som, dock oftast i något medleklass område. Detta är en femenin dam. Lever ett hetro liv, nästintill bara hetrovänner. Ingen vet. Inget vet någonting als, utan bästa vännen. Hon vet allt. Smygtjatar sig ut till gayställen på helgerna, för att spana. QX har hon, garanterat dock utan bild. Pasarerar du henne på Avenyn kan du aldrig gissa dig till att hon är flata. Man kan också kalla henne grå, hon syns ej. Sup henne under bordet så är hon all over och jätte öppen! Oftast skit snygg!

Bögflatan - Hon är mycket modemedveten oftast mer manlig än kvinnlig. Bryr sig om sitt yttre men inte för mycket. Har givetvis koll på senaste modet men lite i smyg. Lite markerande smink men ingenting man pratar om. Hon klär sig mycket blandat. Mode och märke, mixat. Syns lika mycket i vimlet som Nkflatan och sonnybonnyflatan men med lite mer stil. Att få komplimanger för sina kläder är A och O och hon kan dansa ( efter X antal öl/drinkar). Snygg men charmen väger över.

Feministflatan - Hon lyser, lyser rött. Man ser att hon nästan trillar åt vänster vart hon än går. Rakhyvlar kostar pengar och man skall vara naturell. Billigt är bra och klär sig bara i hittade och lånade kläder, i värsta fall blir det en jobbig tripp till gkås (där gynnar man de konsumerarande folket och det är fel men det är ändå billigt). Gärna slitet, det förstärker mig, vem jag är. Fjällräven är ett måste trotts att det är dyrt. Bjuder någon tackar man ändå aldrig nej, det är gratis. Pratar mycket politik och försöker få det att låta som konst.

Allroundflatan - Du hör det på namnet, ombytlig. Denna typen är grymt intresserad utav uppmärkesamhet. Tar allt. Hur du än ser ut. Måste bara ha någon för att kunna prata om någon. skit samma vem det är, men rätt som det är JACKPOT! då har hon en snygging som man kan skryta om (när det behövs). Hon klär sig ombytligt likväl som hon ändrar åsikter. Lyssnar på allt, gör allt och tycker allt. Vill mycket mer än vad man åstadkommer. 

Skateflatan - Etnies skor och en bräda under armen. Lökringar på en DC t-shirt och glider. parkhänger som fan och softar. starköl är ett måste och hela livet är udnerbart, luften är fri. Kan göra en ollie men inte så mycket mer, mer som en style. harmlöst men ändå aggresivt. Percingar är skit snyggt, tungan läppen eller töjning. Syns mest på sommaren, på vintern går dom mer i ide, som björnen.

Emoflatan - Lyssnar givetvis på exempelvis KENT och sårar sig själv med hjälp av rakblad. Väldigt kännslig. Rödvin och blod är mycket vackert och allt har en kännsla. Kännsla kännsla kännsla. Ser mycket ledsna och utråkade ut ( kan bero på det vita pudret), men det är bara så man är. Sätt på en bra låt så står även dessa och hoppar utav glädje. Minst charmig utav alla, just det som är charmen.

Playerflatan - Tar absolut inte allt som rör sig, men det som är snyggt ( det är iof mycket efter en kväll på krogen). Det ekar liksom i bakhuvudet "impapimpapumpaduma". rädd för kännslor men gillar närhet. Skryter inte om det, det bara sker. Krossar hjärta efter hjärta, får ett ryckte men ingen bryr sig efter ett tag ändå. Ser ofta bra ut, men inte skit snygg. charmiga så det bara visslar om det. Kan också defineras som en trisslott.  


Faghagflatan - Är hetro...jääätte hetro, eller inte. Umgås med många flator men presneterar sig alltid som "Hej jag heter  *** **** och är hetro" men neej, är så motsattsen! Kollar in andra tjejer mer än någon annan. Träffa henne 3år senare så är det hon som är mer flata än vad du själv är. (Träffa henne 5år senare igen så är hon gift med en man och har barn)



Hoppas ni förstår ironin i det hela
och bygg gärna på! :)







Kommentarer
Postat av: Anonym

och vilken lesbian är du?

2011-01-11 @ 08:05:04
Postat av: Therese

Klockrent!!

2011-01-11 @ 13:51:21
Postat av: F

sjukt kul, jag skrattade högt haha erkänner att jag ät heteroflata gud allt stämde. tragiskt men sant..

kul blogg :)

2011-01-12 @ 22:39:56
Postat av: Knubbe

Jag vet inte vilken jag är. Lite av varje men är nog mer "bögflata" än någon annan, haha.



Vad roligt att ni gillar det :)

2011-01-12 @ 23:24:27
URL: http://avenuelesbian.blogg.se/
Postat av: kiruna

LOVE IT hahaha!

2011-01-18 @ 17:49:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0